Caută
Close this search box.

Scandal la Radet. Compania se laudă că a pornit ceea ce nu merge: căldura

termoenergetica

Zeci de bucureșteni acuză Radet că minte și îi tratează cu indolență, după ce compania a anuțat duminică seară că defecțiunea care afectează de câteva zile sute de apartamente din sectoarele 2 și 3 a fost remediată.

În ultima notă informativă, publicată duminică, la ora 17:04, Radet susţine că defecţiunea s-a remediat şi situaţia este în pornire. Cititorii site-ului Realitatea.net anunţă însă altceva din lumea reală bucureşteană.

„Situatia lipsei de agent termic din cauza avariei de pe Magistrala 2 continua si la aceasta ora (23.30) in zona in care locuiesc (Sos. Mihai Bravu, Bl. D16, aproape de intersectia cu Sos. Iancului). De altfel, aceasta portiune a Soselei Mihai Bravu nu a fost mentionata in niciunul din documentele PDF afisate periodic de RATB, cu referinta la avarie”, a scris Mihai pe adresa martorocular@reallitatea.net.

„In Vatra Luminoasă, sector 2, ora 23:30 nu este nici căldură, nici apă caldă. Am sunat la Radet la nr de tel 0319442 dupa 30 de min de așteptare se închide, dupa o ora și jumatate nu am reușit să prind niciun operator” Plătitor de frig la bloc, ne-a scris Marius.

„La aceasta oră 20.32 nu există nici căldură nici apa calda.Sector 2/Ferdinand” este unul dintre mesajele primite de la telespectatorii Realitatea TV si realitatea.net.

„La 22:00 tot fără caldură si apa caldă. Avarii, avarii si iar avarii, să ne lase.” e un alt mesaj.

„RADET minte că a rezolvat problema furnizării agentului termic. De azi după-amiaza și până în prezent *21:20 aprox.) s-au mai alăturat și blocurile din zonele: Teiul Doamnei, Maica Domnului.” ne-a scis Daniela Chifelea.

„Ora 22:10 nu exista apă caldă și nici încălzire!!!!!!!!! Cum e posibil așa ceva???????”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri