Caută
Close this search box.

Mircea Drăghici susţine că ar fi făcut, împreună cu Olguţa Vasilescu, autostradă până la Sibiu şi Craiova

Mircea drăghici

Respins de Klaus Iohannis pentru funcţia de ministru al Transporturilor, Mircea Drăghici îi adresează preşedintelui o scrisoare, în care afirmă că el şi Olguta Vasilescu „eram cei mai îndreptăţiţi aleşi să unim Pitestiul de Sibiu printr-o autostradă! De asemenea, Olguta Vasilescu şi cu mine am fi fost cei mai îndreptăţiţi aleşi să unim Pitestiul de Craiova printr-o autostradă, amândoi din poziţiile de ministru pentru care am fost propuşi”.

„Păcat, domnule Preşedinte Iohannis! Am fi avut amândoi ocazia să intrăm în istorie! Dumneavoastră aţi fi dat un semn de normalitate şi aţi fi arătat că doriţi să colaboraţi, iar eu aş fi putut demonstra că sunt un bun partener în proiectele pentru ţară. Din păcate, aţi ales altceva! Aţi ales să refuzaţi, fără nicio raţiune, fără nicio logică, fără să faceţi o analiză!

E păcat, domnule Preşedinte Iohannis, să veniţi după atât timp să spuneţi că echipa dumneavoastră nu a terminat analiza asupra numirilor. Dacă nu aţi terminat analiza asupra numirilor, cum aţi putut refuza?!

Îmi permit să vă spun însă, unde aţi greşit prin acest refuz. Ambii, şi eu, şi dumneavoastră, eram cei mai îndreptăţiţi aleşi să unim Pitestiul de Sibiu printr-o autostradă! De asemenea, Olguta Vasilescu şi cu mine am fi fost cei mai îndreptăţiţi aleşi să unim Pitestiul de Craiova printr-o autostradă, amândoi din poziţiile de ministru pentru care am fost propuşi.

Şi, domnule Preşedinte Iohannis, amândoi, şi eu, şi dumneavoastră, eram exact persoanele potrivite aşa încât unul să ceară spre aprobarea CSAT o strategie de diminuare a vulnerabilităţii naţionale în infrastructura rutieră şi de transport la care am lucrat, iar celălalt să o pună pe ordinea de zi spre aprobare. Sunt convins că puteam astfel debloca cu celeritate investiţiile şi achiziţiile publice.

Şi sunt doar câteva argumente pentru care refuzul nu poate fi unul de oportunitate.

Şi dacă am terminat cu oportunitatea, să vorbim şi despre legalitate. Probabil că o să motivaţi că sunt un penal de rang înalt, aşa cum tot spuneţi şi despre ceilalţi colegi din PSD şi aşa cum s-au străduit procurori de pe lângă ICCJ să demonstreze pe repede-inainte în această perioadă.

Aşa cum aţi arătat prin acţiunile şi declaraţiile din ultimul timp, domnule Preşedinte, nu binele României şi proiectele pentru ţară sunt prioritatea dumneavoastră. Ci, aşa cum v-aţi şi început declaraţia de astăzi, interesul dumneavoastră este pur politic şi electoral. Iar românii vor vedea cum sacrificaţi progresul ţării pentru miză personală a unui nou mandat”, a scris Drăghici pe Facebook.

2 răspunsuri

  1. Mai tu doresti sa devii cel mai mare mincinos al partidului din care faci parte ? Nu vezi ca nu sunteti in stare sa faceti ceva bun ptr.tarisoara asta pe care ati furat-o si vandut-o ?

  2. Aici cei doi pesedisti au dreptate. Unul incepea sa sape de la Sibiu, celalalt de la Craiova si se intalneau cu sapaturile la Pitesti, cam prin 2118 la bicentenar (dara o mai exista Romania pana atunci). Domnule Presedinte, ati pierdut ocazia sa-i vedeti la lucru cu casmaua, lopata, harletul si roaba pe santierul autostrazii Sibiu – Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri