Caută
Close this search box.

Simona Halep s-a întâlnit cu Darren Cahill la Sydney. Mesajul româncei

Aflată în Sydney pentru a se pregăti pentru pentru meciul său de debut din acest an competițional, Simona Halep s-a întâlnit cu fostul ei antrenor Darren Cahill.

Cahil a anunțat la sfârșitul anului trecut că renunță să o mai pregătească pe jucătoarea română, având alte priorități. Cei doi au rămas însă prieteni, iar sâmbătă au luat cina împreună. Simona a publicat pe contul ei de Instagram imagini cu celebrul antrenor.

„Prima noastră cină în 2019. Le aştept nerăbdătoare pe următoarele”, a scris Simona Halep pe Instagram.

Într-o altă fotografie publicată duminică dimineață pe Instagram, le-a urat fanilor „duminică frumoasă”.

Simona Halep s-a declarat ”încrezătoare” înaintea debutului în noul sezon din circuitul WTA, cu ocazia turneului de la Syndey, după hernia de disc cu care s-a confruntat la în ultima parte a anului trecut.

“A fost foarte înfricoşător, pentru că astfel de probleme la spate sunt mereu periculoase. Însă am urmat un tratament acasă, m-am odihnit timp de aproape şase săptămâni fără să nimic altceva decât exerciţii pentru spate”, a precizat Halep, care nu a mai disputat niciun meci oficial de la abandonul său în turneul de la Beijing, pe 30 septembrie.

“Nu am avut probleme în timpul antrenamentelor mele din intersezon, aşa că sunt încrezătoare. Însă trebuie să văd cum va fi într-un meci oficial. Mă simt relaxată, odihnită, iar spatele meu este într-o stare bună”, a adăugat liderul ierarhiei WTA, duminică, în cursul unei conferinţe de presă care a avut loc la Sydney.

Sursa: Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri