Caută
Close this search box.

Ana Maria Prodan: ”O să auziți despre el în curând”!! A semnat cu Petrolul

Raul Gabriel Bucur, unul din cei mai talentați juniori din țară, selecţionat în Naţionala 2002 și impresariat de Ana Maria Prodan, a semnat primul său contract  de jucător profesionist cu formația Petrolul Ploieşti, fostă campioană a României și purtătoarea unei mari tradiții fotbalistice interne și internaționale.

Din partea clubului, contractul a fost semnat de preşedintele Cristi Vlad, fostul fotbalist de Liga I. La grupa sa de vârstă, Raul gabriel Bogdan este antrenat de fostul portar internațional și glorie a petrolului, Gheorghe Liliac.

Despre același subiect, citiți și:

FOTO. Fotbalul de azi și de mâine. Surpriza vine din Prahova și se numește Raul Bucur

Anunţul a fost făcut de însăși Ana Maria Prodan pe contul său de Instagram și îl puteți vedea în fotografia care însoțește materialul. Impresarul tânărului Bucur este convins că din acest moment cariera lui Raul va fi una extraordinară. După ce l-am văzut jucând și am urmărit mai multe înregistrări cu el, suntem de aceeasși părere. Raul Bucur are tot cve îi trebuie: gabarit (1,81 la doar 16 ani împliniți în decembrie 2018), tehnică, posesie, viteză de reacție și simț tactic, fără a mai vorbi de faptul că joacă – și poate juca oricând – pe aproape orice post: mijlocaș dreapta, fundaș dreapta, atacant, extremă stângă și nu numai.

„BUCUR RAUL GABRIEL!!! O SĂ AUZIȚI DESPRE EL ÎN CURÂND!!” a postat chiar Ana Maria Prodan pe contul său de Instagram.

Mult succes, Raul Gabriel Bogdan! Fotbalul românesc are nevoie de tinere valori ca tine ca tine, de un suflu cpmplet nou!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri