Caută
Close this search box.

Aurelian Bădulescu: Dragnea a fost implicat în evenimentele din 10 august

aurelian bădulescu

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a făcut noi dezvăluiri în legătură cu implicarea lui Liviu Dragnea în represiunea din 10 august. El a declarat că şeful PSD a fost „infirmat în permanenţă despre situaţia străzii şi despre măsurile care se luau”.

Întrebat despre ce a discutat cu procurorii, la începutul acestei săptămâni, Bădulescu a dezvăluit că aceştia s-au interesat dacă în centrul de comandă care monitoriza evenimentele din Piaţa Victoriei au sosit şi ordine „dintr-o altă zonă”.

El susţine că ministrul Carmen a vorbit de mai multe ori la telefon cu Liviu Dragnea, după ora 20.00.

„Procurorii au avut o listă de întrebări pertinente. Procurorii, foarte bine pregătiţi, nu vor lăsa lucrurile aşa. ‘Exista o altă zonă unde se luau deciziile?’, au întrebat. Dacă spun acum că ‘Da, era o altă zonă’, nu aduc prejudicii anchetei. (…)

De câte ori a vorbit cu Liviu Dragnea la telefon cu Carmen Dan după ora 20.00 până la 24.00? Liviu Dragnea nu a fost niciodată străin de ce s-a întâmplat atunci. Liviu Dragnea şi cu acoliţii lui a nu a făcut altceva, decât să pună românii în capul altor români”, a declarat Bădulescu.

„În permanenţă Liviu Dragnea a fost informat prin persoanele pe care le-a trimsi acolo despre situaţia străzii şi despre măsurile care se luau”, a adăugat Bădulescu.

Viceprimarul a mai dezvăluit că Liviu Dragnea are un „centru de analiză şi de manipulare” prin care încearcă să schimbe percepţia publică faţă de schimbările legislative menite să îl scape de dosarele penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri