Ar părea o glumă dacă italianul nu ar fi fost angajat ca medic chirurg plastician și nu ar fi operat oameni, deși are mai puține clase decât este obligatoriu să ai în România. Viața oamenilor care merg la clinicile private pentru că ”nu mai au încredere în sistemul de sănătate de stat”, în ”spitalele din România”, a fost pusă în pericol și pe bani mulți. 

Chirurgul escroc se numește în România Matthew Mode, potrivit investigației Libertatea. În realitate, numele său este Matteo Politi. Ajunsese să i se mai spună și chirurgul vedetelor din România.

Asistentele, șocate de cum a intrat ”medicul” în operație

Asistentele au fost șocate de modul în care a intrat presupusul chirurg în sala de operație, o operație de schimbare a implantului de silicon, făcută unei femei tinere. A intrat cu mâinile în jos, lăsând apa să se scurgă spre vârful degetelor, nu spre cot, așa cum prevede procedura, pentru a evita orice fel de infecție. Deși trebuia să dureze o oră, operația a durat patru ore și s-a desfășurat la una dintre clinicile private unde operează acest ”chirurg”, Monza.

Situația nu este fără precedent pentru italian, el a procedat la fel și-n Italia, unde a păcălit oameni vreme de doi ani, furând identitatea unui medic real.

În România, el a operat la patru clinici: Monza, Euromedical, Prestige, MH Medical Group,

2 COMENTARII

  1. Tara nimanui ! Tară de borfasi si curve toti ahtiați după bani ! Clinici particulare !?! Adunătură de „profesionisti” facuti de „scoala” !?! romaneasca ! Si mai ziceti sa nu plece copii in afară !

  2. Daca au reusit si in spitale sa intre toti nebunii si nu sa se plimbe, sa opereze!
    Este grav!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 6 =