Caută
Close this search box.

Liderul PSD, în dificultate. Denise Rifai îl provoacă public: ”Haideți la baie, domnule Dragnea! Să vedem ce-mi arătați”

Cunoscuta jurnalistă Realitatea Tv, Denise Rifai i-a lansat o provocare lui Liviu Dragnea, după ce, cu o zi înainte, şeful PSD l-a întrebat pe corespondentul Pro TV Alex Dima dacă vine cu el în baie, fiind vădit deranjat de întrebarea jurnalistului privind fondurile europene. reproducem postarea de pe Facebook:

„Hai sa semnam cu totii petitia prin care Mr. Liviu Nicolae Dragnea sa-si aduca aminte ca el e Acolo din Banii Nostri platit!

Pentru ca acest “domn”, vataf de partid si Presedinte de Camera Deputatilor, Sa i Ceara Scuze PUBLIC, DE MAI MULTE ORI CHIAR, colegului nostru, Alex Dima.

Dar pana atunci, pentru ca vad ca va Place cu Baietii pe la toaleta, Ma ofer sa merg eu cu dvs la BAIE! O luam si pe Irinuca cu noi, daca nu e fugita cu vreo #valiza totusi pe la vreun magazin de pantofi!

Haideti la Baie, domnule Dragnea! SA VEDEM CE-MI ARATATI !

Haideti, mergem Impreuna?

Ps. Tupeul acestor Ghiolbani care au capturat tara a ajuns la cote incredibile. alooo, Sunteti platiti din banii nostri, SA NE RESPECTATI IN PRIMUL RAND! Tara asta Chiar nu e doar a hotilor si a penalilor si A SMECHERILOR CARE AU PUS MANA PE BUGETELE TARII!

Haideti la Baie, domnule Dragnea!

Hai”, scrie Denise Rifai pe Facebook.

Reamintim bizarul dialog care a avut loc vineri, la Camera Deputaților, după ce Dragnea a participat la ședința de vot a plenului Parlamentului pentru adoptarea proiectului bugetului de stat pe 2019.

Alex Dima: „Domnule președinte, fac un material despre fonduri europene, am trimis solicitări, mai multe, la dumneavoastră. Încerc să discut pe acest subiect cu dumneavoastră, se poate?”

Liviu Dragnea: „Nu”.

Alex Dima: „De ce? Aveți vreun sentiment de frustare că promisiunile electorale n-au fost îndeplinite până acum?”

Liviu Dragnea: „Așa se fac interviurile? Vii cu mine în baie?”

Alex Dima: „Cum adică să vin cu dumneavoastră în baie? Ce înseamnă să vin cu dumneavoastră în baie?”

Liviu Dragnea: „Eu merg la baie. Hai, te rog frumos!”.

Un răspuns

  1. Cel mai incompetent guvern din ultimii 300 ani..
    Nesimțirea la ea acasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri