Caută
Close this search box.

Parodie după Viorica Dăncilă, la iUmor. De ce nu se poate stăpâni să nu râdă Bendeac

viorica dăncilă

Irena Boclincă, o actriţă din Republica Moldova, a imitat-o perfect pe Viorica Dăncilă, stârnind hohote de râs în prima ediţie „iUmor“ a noului sezon.

Înainte de se prezenta în faţa juriului iUmor, actriţa a dorit să afle cât de credibilă este în rolul său şi şi-a testat „autenticitatea“ în Piaţa Obor din Bucureşti, unde rezultatul a fost pe măsura aşteptărilor.

Oamenii au oprit-o la fiecare tarabă pentru a o saluta sau pentru a-i cere părerea despre mersul agriculturii. Iar pe scena iUmor a făcut senzaţie, stârnind hohote de râs cu discursul său în care a discutat problemele sensibile ale României şi a dezminţit unele zvonuri răutăcioase.

Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo au fost impresionaţi nu doar de discursul foarte amuzant gândit de concurentă, ci şi de cât de bine o imită pe Viorica Dăncilă. „Cum ar fi să câştige Viorica Dăncilă iUmor?“, a întrebat amuzat Mihai Bendeac.

„Am venit pentru că e o emisiune cultural-educativă“, şi-a motivat actriţa Irena Boclincă prezenţa la iUmor, făcând aluzie la celebrele gafe ale premierului României. Mai mult decât atât, sosia Vioricăi Dancilă a negociat intrarea în politică a membrilor juriului iUmor, fiecare primind funcţii surprinzătoare.

Pentru a ajunge în finala iUmor, Irena Boclincă poate fi votată prin aplicaţia emisiunii până pe 24 februarie, la ora 16.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri