Caută
Close this search box.

27.000 (270 milioane lei vechi) pensie specială lunară pentru Tudorel Toader, mai mult decât costul de depozitare a aurului la Londra

tudorel toader

Bătaia de joc în România este mult mai mare decât a fost vreodată în istoria acestei țări.

Doar un exemplu: în vreme ce justiția pare a fi blocată, numeroase noi instanțe anunțând că își suspendă activitatea de luni, 4 martie, în semn de protest față de Ordonanța 7 a ministrului Justiției, Tudorel Toader, aflăm că acesta din urmă poate sta liniștit, indiferent de cinsecințele (de-a dreptul dramatice) gesturilor sale: are o pensie specială de 324.000 lei anual, adică 27.000 lei lunar (270 de milioane de lei vechi)! Asta, desigur, fără veniturile de ministru și de profesor universitar, cu care se duce la (sau chiar depășește) 400 de milioane de lei echi lunar. Asta ăn condițiile în care multe milioane de români trăiesc cu salariu minim pe economie, undeva pe la 1.400 – 1.500 de lei lunar (14-15 milioane de lei vechi).

”Dragnea şi Valcov încearcă să ne convingă că e bine să plasăm in mâinile lor rezerva strategică de aur a României, astfel economisind suficienţi bani. Pe lângă faptul ca doar costul de transport ar fi de sute de ori mai mare, putem economisi mai mulţi bani dacă ii tăiem pensia specială lui Tudorel Toader.

Cu pensia specială a lui Tudorel Toader tăiată, putem ava mai mulţi bani, iar aurul rămâne in siguranţă, nu in mâinile hoţilor.

USR a fost primul partid care a depus un proiect de lege pentru anulare pensiilor speciale. Prin proiectul USR, am fi economisit 5,9 miliarde de lei, bani suficienţi pentru a repara sute de km de drumuri ori pentru a construi 4 spitale regionale în România.

Vom continua lupta împotriva pensiilor speciale! Când vom ajunge la guvernare, acestea vor fi eliminate.”, spune deputatul USR.

Așadar 324.000 lei anual pensia lui Toader, față de 309.000 costul depozitării aurului BNR în Marea Britanie!

De altfel, Tudorel Toader încasează lunar şi un salariu cu puţin peste 10.000 de lei. Acesta, profesor la Facultatea de Drept din Iaşi, primeşte anual 82.374 de lei, iar ca ministru al Justiţiei primeşte o sumă de 69.686 de lei, potrivit declaraţiei sale de avere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri