Caută
Close this search box.

Cristi Ghinea (USR): Ce se întâmplă acum cu Kovesi este doar avanpremiera a ceea ce ne pregăteşte PSD

cristian Ghinea

Cristian Ghinea ne avertizează că ceea ce se întâmplă acum cu Laura Codruţa Kovesi este doar o avanpremieră a ceea ce ne pregăteşte PSD.

„Ceea ce se întâmplă acum cu Laura Codruţa Kovesi este doar o avanpremieră a ceea ce ne pregăteşte PSD: întoarcerea la vremurile când procuratura lucra cu listă decisă în Kiseleff.

Dragnea îşi vede cu ochii visul oricărui penal: nu doar să scrie el Codul Penal, dar să şi decidă el cine e bun de arest şi cine merită iertat”.

Dacă România ar depune azi cerere de aderare la UE, nu am putea intra. Noroc că suntem înăuntru şi că putem lupta – nu singuri, vedeţi vocile de la Bruxelles de astăzi – pentru refacerea justiţiei din România.

Nu putem asista impasibili la distrugerea sistemului independent de justiţie”, spune Cristian Ghinea, vicepreşedintele USR.

Un răspuns

  1. Va fi si mai rau ! Ca ne vom trezi condusi de o custode infipta in iaguda ca doar a anuntat „Sunt pregatita sa preiau conducerea Romaniei” iar noi vom fi legati „legal” si constitutional linistiti de jandarmerie si politiile super numerice militarizate ultimul ragnet tehnic mai abitir decat armata de fier vechi, vopsea si publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri