Caută
Close this search box.

Cum va arăta noua Sală Polivalentă din Bucureşti, dacă va fi în sfârşit construită FOTO

Sala Polivalentă

Capitala României ar putea avea, în sfârșit, o nouă Sală Polivalentă. Ar trebui să fie multifuncțională, cu o capacitate de 20.000 de locuri, pe o suprafață desfășurată de 60.000 de mp.

Anunțul a fost făcut de Gabriela Firea, primarul general al Bucureștiului.

Potrivit acesteia, proiectul prin care se va construi de la zero noua Sală Polivalentă de lângă Arena Naţională a fost aprobat și va costa, în total, 138 de milioane de euro.

Sala Polivalentă

”Vom avea în sfârșit o Sala Polivalentă, o sală multifuncțională în București, după epopeea pe care a trăit-o acest proiect.

După cum știți a fost o licitație acum câțiva ani, care a avut nenumărate contestații și în final a trebuit să o luăm de la capăt, deoarece acel contract a fost anulat.

Avem astăzi de dezbătut indicatorii tehnico economici rezultați din studiul de fezabilitate realizat de Compania Durabilă a Municipiului București pentru realizarea unei săli multifuncționale cu o capacitate de 20.000 de locuri, pe o suprafață desfășurată de 60.000 de mp, care va fi dotată și cu o parcare subterană 380 de locuri. În afară de sala în sine vor fi și 5 terenuri de sport”, a declarat Gabriela Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri