Caută
Close this search box.

Detalii neașteptate despre autostrada de 1 metru din Moldova

Ștefan Mandachi, afaceristul din Suceava care a construit simbolic un metru de autostradă, unicul din Moldova, a fost luat în vizor de autoritățile locale. Primarul comunei Bosanci, pe raza căreia se află metrul de autostradă, cea mai cunoscută din România, chiar dacă nimeni nu știe unde este, a spus pentru stirisuceava.net că nu a fost solicitată autorizație de construire.

Autostrada de 1 metru nu are autorizație de construcție

Mai mult, liderul a menționat că lucrarea nu a fost făcută pe un teren agricol. Întrebat de existența vreunei solicitări și apoi de obținerea autorizației de construire, primarul Neculai Miron a spus: „Bineînțeles că nu are.” De asemenea, primarul a mai spus și că a aflat despre lucrări chiar în ziua construcției, dar când s-a dus la fața locului, totul era deja terminat, iar toți dispăruseră.

„Ei au venit într-o zi și au făcut tot acolo. Eu m-am deplasat acolo după ce am fost anunțat de cetățeni despre ce autobandă se construiește acolo. Am văzut doar o fâșie de beton și mai erau și niște bare metalice. Dar nu a fost nimeni în măsură să îmi spună ce și cum se construiește acolo”, a declarat primarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri