Caută
Close this search box.

Diana sau Arthur? Agitație la casele de pariuri pentru numele viitorului bebeluș regal

Care va fi numele copilului prințului Harry și a soției sale Meghan? Fiind în ultima etapă a sarcinii, pariorii se agită tot mai mult pe subiecte cum ar fi genul, greutatea, data și locul nașterii copilului, relatează BBC.

Unul dintre cele mai populare pariuri este numele. Pentru băiat, Arthur conduce cursa la casele de pariuri William Hill, dar dacă ar fi fată, mulți se așteaptă ca ducele și ducesa de Sussex să poată aduce un omagiu mamei lui Harry. „Diana (este) 10/1 favoritul detașat, nu există mari surprize acolo”, a declarat purtătorul de cuvânt al William Hill, Rupert Adams. „Dar mișcarea recentă este și pentru Victoria, de asemenea, 10/1, (oamenilor) le place foarte mult”.

Nepotul reginei Elisabeta și soția sa, care s-au căsătorit în luna mai, au anunțat în octombrie că așteaptă primul lor copil în această primăvară. În luna ianuarie, Meghan a spus binevoitorilor că era însărcinată în șase luni, adăugând că cuplul nu cunoștea genul copilului.

Cotele la William Hill au fost 8/11 pentru o fată și chiar pentru un băiat la începutul acestei săptămâni. La Betfair, cotele s-au redus pentru fată, iar numele favorit este Diana cu 5/1, a afirmat Katie Baylis, manager de relații media la Betfair. Baylis a spus că o altă posibilitate ar fi fost Alice, un nume care se număra printre cele care au speculat atunci când prințul William și soția lui, Kate, așteptau anul trecut cel de-al treilea copil. Kate în cele din urmă a dat naștere unui băiat, prințul Louis. „Pariorii cred că va fi la un moment dat o Alice în familia regală și așa am văzut mult interes și în acest nume”, a spus ea. Pe mama bunicului lui Harry, a prințului Philip, o chema Alice.

Betfair are cote de 8/1 pentru Arthur. Alice, Victoria, Grace, James și Edward au cote de 14/1. Diana și Arthur sunt, de asemenea, printre favoriți la alte case de pariuri. Alte pariuri au inclus cine vor fi nașii copilului, data și ora nașterii și dacă Meghan va avea gemeni. „Comparativ cu (William și Kate), pariurile lui Harry sunt mult mai importante în acest stadiu, deci 30 de procente (mai mult) … în termeni reali, este imens”, a spus Adams.

În afara Palatului Buckingham, turiștii și-au împărtășit preferințele de nume. „Aș pune bani pe o fată și pe Victoria (ca nume) pentru că am putea să o numim Tori”, a spus turistul Sarah Owens. Vizitatorul Danni Ma a ales numele Mary: „Sună foarte vechi, dar este de fapt Meghan și Harry (combinate)”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri