Caută
Close this search box.

La ce SPITAL e internat Liviu Dragnea – surse

liviu dragnea

De sâmbătă seara, Liviu Dragnea, șeful Partidului Social Democrat, se află internat de urgență la un spital din Capitală, după ce a acuzat dureri de spate.

Apropiații lui Dragnea, printre care și Codrin Ștefănescu, au afirmat că șeful PSD a avut dureri de spate în ultima perioadă, iar Investigațiile imagistice au relevat o hernie de disc mai veche, fără însă să precizeze numele spitalului.

Surse pentru MagnaNews au precizat că Liviu Dragnea s-ar afla internat în Capitală, la Spitalul Sanador, unde echipa de neurochirurugie este condusă de dr. Ovidiu Grămescu. Aceleasi surse ne-au precizat că medicii de la neurochirurgie de la Sanador au fost adusi, sambătă, de acasă. Echipa se bucură de suportul excepțional al profesorului Alexandru Vladimir Ciurea.

Menționăm că hernia de disc, chiar dacă durerile acuzate de pacienți sunt foarte mari, nu este considerată o intervenție chirurgicală de urgență atâta vreme cât viața persoanei respective nu este în pericol.

Recent, Spitalul Sanador a fost implicat într-un scandal, când un copil în vârstă de un an și 8 luni a murit în octombrie 2018, în urma unei operații de hernie inghinală.

2 răspunsuri

  1. Asta-i inceputul calvarului Draknea borfasul . Fuge de justitie , o da bolnav cu spatele unde nu poate dovedi nimeni , dar va urma calvarul unde nici cei apropiati nu-l vor lua in seama si-l va denigra , apostrofa ce nemernic i-au condus la dezastru de imagine psd , ciuma rosie !

  2. Ajunge si asta in Austria ca si Basescu.
    De ce?
    Pentru ca spitalele noastre sunt mortal de bune.
    Sa nu va duca gandul la genocid.
    Avem cei mai cei legisti.
    Dovada Leanei. Dragnea va trai. Asa ca nema genocid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri