Andreea Duță, mama copilului mort la Sanador, lansează noi acuzații cu privire la capacitatea spitalului privat de a gestiona complicațiile. ”Ministrul Sănătatii trimite DSP să vadă dacă e curat, știm și noi că e curat”, declară mama copilului, care sugerează că ancheta ar trebui să se concentreze pe alte direcții.

Raportul autopsiei în cazul copilului mort la Sanador arată că acesta a murit din pricina unui şoc hemoragic. Mai exact o hemoragie internă declanşată după acea operaţie banală.

Părinții copilului susțin că medicii și asistentele nu au știut cum să intervină și vor să se facă dreptate, a anunțat digi24.ro.

Andreea Duță, mama copilului mort, e convinsă că personalul respectivului spital privat nu se descurcă în fața complicațiilor sau a situațiilor de urgență.

Părinții copilului cer suspendarea licenței Sanador

„Ministrul Sănătatii trimite DSP să vadă dacă e curat, știm și noi că e curat. Astăzi, avocata noastră a făcut o cerere ca să se suspende licența Sanador, vrem să vedem dacă în practică, nu pe hârtie, hârtiile sunt impecabile, sunt de acord. 

Vreau să văd dacă în practică oamenii ăștia sunt în stare să facă față procedurilor de urgență, să facă față complicațiilor care apar după operație, nu fac față.

Oamenii ăștia nu știau ce să facă în primele minute, s-au pierdut minute, secunde, ei nu știau ce să facă, asta trebuie să se știe că nu știau ce să facă. Erau niște asistente, după aia au venit două doctorițe de gardă, le tremurau mâinile, nu găseau nimic, nu le mergea oxigenul din perete, nu aveau cu ce să intubeze.

Începuseră procedurile de resuscitare, a venit o doctoriță din terapie, care începuse să urle la ele, că nu au făcut ce trebuie, că nu au pus perfuzii, era totul un haos. SMURD-ul a venit repede și au preluat ei procedura de resuscitare”, a afirmat Andreea Duță.

Laura Bălănescu este medicul care l-a operat pe băiețelul de un an şi 10 luni la spitalul privat Sanador, pentru coborârea unui testicul, și care a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică (20/21 octombrie)

In ultimele zile, au fost aduse noi acuzații de malpraxis la Sanador. O femeie ar fi murit din cauza diagnosticării greșite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.