Liviu Dragnea nu ar avea nimic la spate, ci doar o citație, mâine, la Înalta Curte, aşa că a început să tragă de timp. Informațiile provin din surse citate de Comisarul, din anturajul șefului PSD.

Regia și tam-tamul făcute sâmbătă după conferința de la Snagov au drept scop neprezentarea la audierea de luni de la Curtea Supremă, unde a fost citat la ultima ședință de judecată.

Se pare că Dragnea are din nou probleme, după ce scenariul prelungirii procesului, prin pensionarea unei judecătoare din completul care-l judecă, a picat. Luciana Mera a anunțat că va rămâne în completul care-l judecă pe Dragnea, chiar dacă urmează să se pensioneze cu 1 iunie, conform deciziei CSM.

Completul de 5 judecători de la Înalta Curte a decis că liderul PSD, Liviu Dragnea, şi două dintre directoarele de la DGASPC Teleorman, Florea Alesu şi Olguţa Şefu, vor fi audiaţi ca inculpaţi în dosarul angajărilor fictive pe 18 martie, relatează jurnalistul Ionel Stoica.

Apelul ar putea dura foarte puţin. Practic, în această fază a procesului, completul de 5 judecători de la Înalta Curte a decis să se administreze ca probe doar reaudierea a 3 inculpaţi şi 5 martori. Liviu Dragnea, Floarea Alesu şi Olguţa Şefu sunt citaţi pentru următorul termen.

Pe de altă parte, judecătoarele au respins mai multe probe solicitate de Liviu Dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 5 =