Caută
Close this search box.

Sebastian Ghiţă e un om liber. Mandatul de arestare pe numele lui a fost revocat

dosare de corupţie

Sebastian Ghiţă este de astăzi un om liber, după ce Curtea de Apel Ploieşti a revocat ultimul mandat de arestare pe numele lui, într-un dosar mai vechi de corupţie.

Ca o coincidenţă, Ghiţă şi-a recâştigat libertatea chiar în ziua în care Kovesi a fost audiată peste cinci ore la Secţia Specială a Adinei Florea, unde i s-a comunicat că este suspectă într-un al doilea dosar.

Kovesi, pusă sub învinuire într-un al doilea dosar penal: Este o înscenare! Toate acuzațiile sunt fabulații

„Admite contestaţia formulată de inculpatul Ghiţă Sebastian Aurelian împotriva încheierii nr.74 din 4 martie 2019 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalul Prahova pe care o desfiinţează în totalitate şi rejudecând cererea inculpatului:

În baza art.242 alin.1 cod proc.pen., admite cererea şi dispune revocarea măsurii arestării preventive a inculpatului, luată prin încheierea nr.98 din 15 martie 2017 a Trib.Prahova şi devenită definitivă prin încheierea din 3 aprilie 2017 a Curţii de apel Ploieşti şi în baza cărora a fost emis mandatul de arestare preventivă nr.2/UP/14 aprilie 2017 emis de Curtea de Apel Ploieşti.

În baza art.275 alin.3 cod proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestui”, se arată în comunicatul  Curţii de Apel Ploieşti.

Soluţia pronunţată joi este definitivă.

Un răspuns

  1. Asa mai zic si eu. Sa vina in tara si sa arate dovezile (nu ma pozitionez de nici o parte si nici „sfarsitul” acestui joc).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri