Viorica Dăncilă a vorbit, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, la „Ora prim ministrului”, la dezbaterea „Opriţi Ordonanţa Lăcomiei, Ordonanţa care bagă România în faliment”.

Conform programului şedinţei de plen de luni a Camerei Deputaţilor, la ora 16:00, au loc dezbateri politice, cu participarea prim-ministrului Viorica Dăncilă, la solicitarea Grupului parlamentar al PNL, cu tema „Opriţi Ordonanţa Lăcomiei, Ordonanţa care bagă România în faliment”.

Declarațiile premierului

– Solicitarea opoziției are în vedere doar opinii nefondate cu privire la anumite prevederi și nu la textul în ansamblul său.

Au apărut multe manipulări, românii au dreptul să știe adevărul

– Conține măsuri ce au în vedere stimularea creșterii economice și susținerea proiectelor cu beneficii pentru cetățeni

– România nu a inventat aceste taxe

– Am luat aceste măsuri în urma unei analize riguroase

– Toți uită că cel mai important capitol să referă la măsuri în domeniul investițiilor publice

– În următoarele zile, se vor emite normele metodologice, astfel încât unitățile administrativ teritoriale și universitățile să poată depune proiecte

– Investim în copii, în viitor

– Am stabilit, prin această ordonanță, facilități fiscale angajaților din domeniul construcțiilor

– Guvernul este deschis la dialog. În zilele următoare, vor avea loc discuții, astfel încât împreună să identificăm cele mai bune soluții

– Ce interese reprezintă? Ale românilor? Sigur nu! Așa cum am spus și la prezentare bugetului, am dat dovadă că sunt deschisă dialogului și găsirii celor mai bune soluții, însă aș vrea să fiți sinceri cu cetățenii atunci când cereți anularea acestei ordonanțe.

68 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 4 =