Caută
Close this search box.

Băsescu: Trebuie să ne luăm în serios misiunea ca partid europarlamentar. Unii par a fi interesaţi de indemnizaţia de europarlamentar şi atât

traian băsescu

În discursul susţinut în faţa a câteva mii de delegaţi prezenţi la reuniunea PMP în care este prezentat programul partidului pentru alegerile europarlamentare, Traian Băsescu a subliniat că PMP trebuie să îşi îndeplinească obiectivele în Parlamentul European pentru că alte partide trimit oameni acolo doar pentru indemnizaţie.

„Ne-am întaâlnit să vorbim despre Europa, despre programul nostru şi despre ce vrem odata ajungi la Bruxelles. Pentru că unii par a fi interesaţi de indemnizatia de europarlamentar şi atât. Trebuie să ne luăm în serios misiunea, ca partid europarlamentar”, a subliniat Traian Băsescu, primul loc pe lista PMP pentru alegerile europarlamentare.

Fostul preşedinte a sublniat că Uniunea Europeană este cel mai generos program legat de pacea în Europa, iar acum trebuie asigurată securitatea ei pentru că doar aşa cetăţenii europeni au acces şi la prosperitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri