Caută
Close this search box.

Cătălin Rădulescu (PSD) continuă presiunile asupra lui Tudorel Toader

rădulescu mitralieră

Deputatul Cătălin Rădulescu, unul dintre oamenii de încredere ai președintelui PSD, Liviu Dragnea, creionează liniile principale ale ședinței Comitetului Executiv al partidului care va avea loc miercuri: Tudorel Toader va fi pedepsit pentru că ”i-a mințit sistematic” pe social-democrați, iar premierul Viorica Dăncilă va fi obligată să se supună voinței colegilor.

Rep.: Ce se va întâmpla în cazul în care ajungeți la concluzia că domnul Tudorel Toader trebuie să plece, și totuși doamna prim-ministru ar vrea să-l păstreze în funcție?

Cătălin Rădulescu: La noi în partid nu merge chestia asta. La noi în partid există un for de conducere, care se numește Comitetul Executiv, nici măcar președintele nu poate să decidă fără acest for.

Acest subiect se pune în dezbatere, orice subiect se pune în dezbatere, fie că e vorba de un premier, vicepremier, ministru sau alt coleg și în funcție de dezbatere și în funcție de vot, pentru că ulterior se votează și colegii propun mai multe măsuri, de fiecare dată au fost diferite măsuri.

Și se votează fiecare măsură, măsura care are majoritatea suficientă pentru a trece trebuie ca cel care trebuie s-o pună în aplicare, s-o pună, indiferent că se numește premierul României sau un ministru. Nu se poate ca să refuzi, adică nu exista chestia asta, că la noi nimeni nu merge prin concurs pe o funcție sau pe persoană fizică, deci rolul persoanei pe care noi o trimitem la un anumit moment, într-o funcție, în Guvern, trebuie să respecte ce hotărăște partidul, aici nu se negociază.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri