Caută
Close this search box.

Gorghiu: Augustin Lazăr începe să aibă o problemă de imagine, dacă scandalul nu e clarificat

Gorghiu

Augustin Lazăr ar trebui să aducă în spațiul public toate lămuririle necesare în scandalul în care este acuzat că a refuzat eliberarea unui disident în anii 80, declară la RFI senatoarea PNL Alina Gorghiu.

Senatoarea liberală crede că procurorul general Augustin Lazăr trebuie să lămurească suspiciunile ce planează asupra sa: ”Începe să aibă o problemă de imagine, dacă nu vor fi clarificate toate aceste subiecte. Eu nu cred că CNSAS-ul după ce va face verificările va veni cu altceva, cu vreun element de noutate. Tema aceasta din păcate este exploatată politic și răsexploatată politic de PSD în acest context, dată fiind procedura de revocare, pe care ministrul Justiției a demarat-o. Însă cred că cel mai bine în momente de criză este ca persoana care este acuzată chiar și pe nedrept să aducă în spațiul public toate lămuririle necesare și să încerce să comunice cu publicul, acum în special domnul Augustin Lazăr, așa cum a făcut-o și atunci când a cerut sprijinul împotriva procedurii de revocare”.

Întrebată dacă au convins-o explicațiile oferite de Augustin Lazăr în ultima perioadă, Alina Gorghiu a răspuns: ”N-ar trebui să mă convingă pe mine explicațiile dânsului, ar trebui să-i convingă în principal pe cei care sunt afectați de ceea ce a făcut sau n-a făcut domnia sa, pentru că acuzațiile nu sunt ale Alinei Gorghiu. Dacă aceste lucruri ar fi adevărate, mie mi-ar forma categoric convingerea că Augustin Lazăr nu este persoana care ar trebui să mai fie în funcția de procuror-șef al Parchetului General, dar repet, pe povești de la PSD eu nu merg, n-am să dau crezare unor lucruri pe care le alimentează PSD, până nu văd niște dovezi concrete”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri