Caută
Close this search box.

PNL a lansat un clip electoral cu incidentul de la mitingul unde un bărbat a fost bruscat pentru că l-a contrazis pe Dragnea

Partidul Naţional Liberal a lansat un clip electoral în care penalizează incidentul de la mitingul PSD de joi de la Dumbrăveni, Suceava, când un bărbat care l-a întrerupt pe LiviuDragnea a fost bruscat de ceilalţi participanţi, printre care şi primarul localităţii.

Gândiți-vă… zeci de ani de zile cum nu s-au interesat de satul românesc! Ce am făcut noi?”, a afirmat Liviu Dragnea, moment în care a fost întrerupt de un bărbat care a ţipat: „Nimic!”, scrie b1.ro.

Nimic ești tu, ți-o spun direct! Ai răbdare să-ți spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la medici, așa cum n-au fost niciodată în România…”, a replicat preşedintele PSD.

Potrivit liberalilor: „PSD garantează liberatea de exprimare, dar nu şi libertatea de după exprimare„. „România #nuepsd! Tu ești România! România în primul rând!”, este mesajul transmis de PNL în acest clip electoral distribuit pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri