Caută
Close this search box.

Şerban Nicolae anunţă când va avea loc, în Parlament, votul pentru remanierea Guvernului

şerban nicolae

Senatorul PSD Şerban Nicolae a declarat că luni a avut loc o şedinţă a coaliţiei, în care s-a decis ca miercuri să fie dat votul în Parlament, pe restructurarea Guvernului.

„Miercuri dăm votul în Parlament pe această remaniere care să însemne şi restructurarea Guvernului”, a afirmat Şerban Nicolae, la România TV.

Întrebat ce va face coaliţia dacă preşedintele acceptă două remanieri şi respinge una, senatorul PSD a răspuns: „În toate variantele, şi dacă e vorba de trei candidaţi, şi dacă e vorba de unul, în Parlament mergem cu mai mulţi, pentru că această modificare de structură presupune şi extinderea structurii guvernamentale cu încă un membru. Probabil că vom merge cu doi candidaţi: pentru un post de ministru al Justiţiei şi pentru încă un post pe care îl vom înfiinţa”.

Secretarul general al Guvernului, Toni Greblă, a declarase că decizia unei reorganizări guvernamentale aparţine coaliţiei care, în mod sigur, a gândit şi paşii următori, în funcţie de răspunsul preşedintelui la propunerea de remaniere.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că preşedintele Klaus Iohannis abia marţi ”ar da un semn de viaţă” în legătură cu remanierea guvernamentală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri