Caută
Close this search box.

Şerban Nicolae (PSD) către Ionuţ Stroe (PNL): „Ce fumaţi la partid?”

şerban nicolae

Senatorul PSD, Şerban Nicolae, a folosit din nou un limbaj suburban într-o emisiune, la Antena 3, despre alegerile europarlamentare și referendumul anunțat de președintele Klaus Iohannis.

Senatorul PSD i-a spus deputatului PNL Ionuț Stroe că „a fumat ceva” și, deși moderatorul i-a atras atenția, inițial a retras afirmația, pentru ca apoi să spună că liberalul e „sub influența unor substanțe”.

Deputatul PNL i-a reproșat lui Șerban Nicolae cuvintele folosite la adresa președintelui Iohannis, la începutul emisiunii, despre care social-democratul a spus că „se comportă mizerabil” și că a fost „un sfert de oră penelist, din care 10 minute și președintele PNL”.

Stroe a mai spus că PSD este deranjat de referendumul propus de președinte și este speriat de cei 82% din români care nu au votat acest partid în 2016.

„Ce fumați, domnule Stroe, la partid?”, i-a replicat senatorul PSD lui Ionuț Stroe „Folosiți niște cuvinte jignitoare și vă rog să vi le retrageți în acest moment”, i-a cerut liberalul.

Pentru că Șerban Nicolae nu a vrut să-și retragă cuvintele, moderatorul a intervenit spunând că expresia folosită de el „nu e tocmai inspirată și de folosit într-o emisiune, e mai de cartier”.

„Dacă vă deranjează foarte tare, îmi retrag această afirmație”, a spus inițial Șerban Nicolae, pentru ca la scurt timp să afirme din nou: „Am totuși o senzație că dl Stroe e sub influența unor substanțe”.

Șerban Nicolae este cel care a jignit-o într-un mod incalificabil, în decembrie 2017, în plenul Parlamentului, pe deputata USR Cosette Chichirău, conform G4Media.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri