Caută
Close this search box.

Tăriceanu spune că, dacă Iohannis nu-l demite pe Augustin Lazăr, e complice cu torţionarii regimului comunist

tăriceanu

„Dacă preşedintele Iohannis nu îl demite pe Lazăr, atunci este complice cu torţionarii regimului comunist”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Antena 3.

El şi-a manifestat regretul că nu a fost adoptată o lege a lustraţiei, care l-ar fi împiedicat pe Augustin Lazăr să deţină acum funcţii de demnitate publică pentru că a fost procuror comunist. Şi Norica Nicolai, prima pe lista ALDE pentru europarlamentare, a fost procuror în perioada comunistă.

Călin Popescu Tăriceanu i-a trimis o scrisoare deschisă preşedintelui Klaus Iohannis, prin care îi cere să semneze urgent decretul de revocare din funcţie a procurorului general, ca urmare a unor ”dezvăluiri”, potrivit cărora actualul procuror general al României, Augustin Lazăr, ar fi fost implicat în persecutarea disidentului Iulius Filip.

Solicitarea lui Tăriceanu se bazează pe un articol publicat pe site-ul luju.ro, în urmă cu câteva zile.

Un răspuns

  1. Cum se albesc lucrurile in țara asta rău făcută:

    ”Se dă un procuror pătat sau se pătează un procuror intenționat in mass media ( stas kompromat, ГОСТ компрома́т), si se cere sa se demonstreze prin regula de trei simplă că toți corupții din Romania sunt nevinovați .

    Corolar: legile vor fi revizuite de o asemenea manieră încât să înțeleagă toată suflarea neamului ca hoții sunt fete mari si că merita să fie puși la loc de cinste in fruntea instituțiilor statului,iar tagma hoților se va numi de aici înainte clasa politică.
    Orice atingere adusă acestora , numiți pe rit nou politicieni, se va defini drept hărțuire politică si va fi sever pedepsită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri