Caută
Close this search box.

Tragedie în familia acționarului Asos: Miliardarul danez și-a pierdut trei copii în atacurile din Sri Lanka

Trei dintre cei patru copii ai miliardarului danez Anders Holch Povlsen au murit în atacurile cu bombă din Sri Lanka, a confirmat un purtător de cuvânt pentru BBC.

Familia vizita țara în timpul sărbătorilor de Paști. Numele copiilor nu au fost făcute publice.

Holch Povlsen deține cel mai bine vândut lanț internațional de îmbrăcăminte Bestseller. El este, de asemenea, cel mai mare acționar unic în gigantul de îmbrăcăminte Asos și este cel mai mare proprietar privat din Marea Britanie, potrivit ziarului „Times”. Din păcate, putem confirma rapoartele”, a spus un purtător de cuvânt al Bestseller într-un e-mail. „Vă rugăm să respectați confidențialitatea familiei și, prin urmare, nu avem alte comentarii”.

Holch Povlsen are un portofoliu vast de proprietăți în Scoția, unde deține aproximativ zece domenii, inclusiv Castelul Aldourie. El le-a cumpărat prin compania sa Wildland, care se descrie ca proiect de conservare peisagistică. „Este un proiect despre care știm că nu se poate realiza în viața noastră, ceea ce va da roade nu doar copiilor noștri, ci și generațiilor de vizitatori care, ca noi, au o afecțiune profundă în înălțimile din Scoția”, a spus Holch Povlsen și soția lui Anne pe un site web.

Înainte de acest eveniment tragic, Povlsen declara că ar vrea să lase toată averea sa celor patru copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri