Caută
Close this search box.

Tudorel Toader îi dă replica lui Dragnea: Nu voi mai rămâne în stare de pasivitate

tudorel toader

Tudorel Toader îi dă replica lui Liviu Dragnea: „O simplă și prima clarificare. Nu voi mai rămâne în stare de pasivitate. Ministerul Justiției nu a blocat și nici nu a întârziat procedura de avizare și de adoptare a actelor normative”.

Precizarea lui Toader vine după ce liderul PSD a spus, cu privire la OUG privind simplificarea achizițiilor publice, că de la Ministerul Justiției au venit numai observații și puncte de vedere negative. „Luni voi publica și situația statistică”, anunță Tudorel Toader, potrivit digi24.

„Mulțumiri tuturor colegilor din MJ care au făcut posibil că durata medie a avizării unui proiect normativ, calculată de la înregistrarea și până la ieșirea din minister, să nu dureze mai mult de 2, 5, maxim 3 zile”, a scris Toader pe contul său de Facebook.

La finalul mitingului de sâmbătă de la Iași, președintele PSD, Liviu Dragnea, a făcut o conferință de presă în care a vorbit despre remanierea guvernamentală și l-a atacat pe ministrul demisionar al Justiției, Tudorel Toader.

„Sigur mai rău nu poate fi. De la acel minister (n.r. Justiției) au venit pe această OUG în permanență observații, observații și puncte de vedere negative, că nu trebuie făcută.

Eu sper ca în următoarea ședință de guvern să găsească totuși, nu știu, Iohannis va numi, nu va numi, un interimar va trebui să funcționeze la acel minister, care să sperăm că va gândi în spiritul programului de guvernare, nu să pună în continuare piedici”.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri