Un accident s-a produs, luni,  pe Șoseaua Orhideelor din sectorul 6 al Capitalei: un autobuz al liniei 163, fără călători, a intrat într-un bloc de pe Șoseaua Orhideelor. Societatea de Transport București (STB) SA precizează că șoferului i s-a făcut rău la volan.

În urma accidentului au fost rănite patru persoane – șoferii mașinilor aflate în mișcare și un pasager aflat într-unul dintre autoturisme. Victimele au fost transportate la Spitalul Universitar de Urgenţă.

„Astazi, în jurul orei 11.44, pe Șoseaua Orhideelor s-a produs un accident pe linia autobuzului 163, soldat cu patru persoane accidentate. După primele verificări, STB SA neagă posibilitatea ca evenimentul rutier provocat de autobuzul care a lovit patru autoturisme să fi fost provocat de disfuncții ale sistemului de frânare sau din alte cauze tehnice”, arată Societatea de Transport București (STB), într-un punct de vedere transmis Mediafax.
Sursa foto: Captura video facebook
Autobuzul a fost sigilat și transportat într-o autobază a STB SA, unde, marți, va fi verificat din punct de vedere tehnic de o comisie de specialiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 5 =