Caută
Close this search box.

Azi se încheie procesul lui Dragnea! Instanța a decis să respingă toate excepțiile și cererile avocaților

Instanța a respins astăzi toate excepțiile și cererile avocaților lui Dragnea și a anunțat că acesta este ultimul termen.

  • două excepții de neconstituționalitate plus excepția constituirii nelegale a completului de trei judecători care l-a condamnat la fond pe liderul PSD. Cele două excepții de neconstituționalitate ridicate de avocata lui Liviu Dragnea sunt referitoare la artcolul care prevede că instanța de apel readministrează declarațiile pe baza cărora prima instanță a dispus achitarea iar cea de-a doua excepție vizează articolul privind schimbarea încadrării juridice, cerere la care DNA renunțase deja.
  • cerere de suplimentare a probatoriului, cu decizia din disjungere care o priveste pe Floarea Alesu. Pana in prezent, dosarul respectiv nu a fost solutionat. Avocatul lui Liviu Dragnea, Marian Nazat: Se crează posibilitatea manipulării declarațiilor lui Alesu, singura care spune că Dragnea a instigat-o, prin nesoluționarea acelui dosar disjuns.
  • cerere de amanare a procesului dupa 5 iunie, cand trebuie sa se pronunte CCR in cazul completurilor specializate, depusă de Toni Neacșu. Totodată el invocă faptul că judecătoarea Luciana Mera a depus cerere de pensionare și că de la momentul înaintării cererii de pensionare a unui judecator, acesta trebuie degrevat de ședințe. Cererea a fost aprobată de CSM dar judecătoarea Mera nu s-a pensionat încă. Avocatul întreabă dacă hotărârea CSM obligă sau nu la modificarea completului de 5 judecători.

Procurorul DNA a cerut instanței respingerea tuturor cererilor avocaților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri