Caută
Close this search box.

Dragnea ameninţă că oamenii nervoşi din PSD vor să facă o contramanifestaţie la mitingul PNL de la Iaşi

Iohannis-dragnea

Liviu Dragnea îi avertizează pe liberali că i-ar putea lăsa pe oamenii din partidul său, „care sunt foarte nervoşi”, să facă o contramanifestaţie în ziua mitingului PNL de la Iaşi, la care este invitat şi preşedintele Klaus Iohannis.

Referindu-se la faptul că în ziua în care este programat mitingul PSD de la Iaşi, pe 9 mai, a fost anunţat un protest în oraş, Liviu Dragnea a afirmat:

„Foarte bine, înseamnă că s-ar putea să apară contramanifestaţii şi sâmbătă (când e mitingul PNL – n.r.). Să nu creadă Iohannis şi slugile lui că doar ei au dreptul să urle şi să ţipe. Putem să lăsăm şi noi oamenii noştri, care sunt foarte nervoşi, să facă o contramanifestaţie”.

Întrebat dacă premierul Dăncilă va participa la mitingul PSD de la Iaşi, Dragnea a replicat: „Mitingul se va organiza chiar dacă nu vine doamna prim-ministru, avem această capacitate”.

Un răspuns

  1. Dimofte Petru Pai, un lider social -democrat nervos si autoritar, un PSD nervos, „oameni nervoși din PSD” si nestăpâniți de stăpânul absolut vor sa conducă o tara cu calm, cumsecădenie si echilibru?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri