Caută
Close this search box.

Dragnea, disperat, îl jigneşte pe Iohannis: Cel mai mare mut din politică. Minte şi înjură

liviu dragnea

După ce Klaus Iohannis a anunţat că nu va mai numi încă un premier de la PSD, Liviu Dragnea a dat drumul unui izvor de jigniri la adresa şefului statului.

„Iohannis și partidele care îl susțin au avut o singură linie de comunicare: să înjure PSD și pe mine. Înjurături de mamă, de tată, de familie și apoi combinat. Au căutat orice să aducă voturi pentru PNL, USR, mai multe decât ar putea să ia dacă ar fi o dezbatere despre viață și nivel de trai.

Aşa au făcut şi cu referendumul. Cred că acest referendum e o mascaradă, pentru că el nu știe nici măcar întrebările”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3, citat de Mediafax.

„Iohannis – cel mai mare mut pe care l-a produs politica – a început să facă zarvă. Înjură, jignește, minte doar, doar ar putea convinge niște oameni să voteze, să producă un vot negativ”, a mai spus Dragnea.

Acesta susține că principalul țel al șefului statului a fost tocmai înlăturarea PSD de la guvernare:

„Primul lucru după alegeri a fost să îl cheme pe pe Tăriceanu, să îi spună să facă o majoritate cu ceilalți și de atunci nu are în cap decât lucrul acesta. A discutat cu foști membri ai PSD. Au făcut majorități în mintea lor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri