„Dragnea este slugă în faţa lui Timmermans, îşi pune partidul să-l susţină, iar lui Timmermans îi e ruşine să fie văzut cu Dragnea”, susţine Rareş Bogdan, fostul jurnalis care deschide lista candidaturilor PNL la europarlamentare.

Replica lui Rareș Bogdan vine după ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a luat în râs o fotografie în care apărea Rareș Bogdan și Angela Merkel menționând că liberalul s-a înclinat în fața cancelarului german.

Sursa foto: Facebook/Rares Bogdan

Dragnea e leu în România, păzit de jandarmi. Când iese din ţară umblă cu căciula în mână şi cu banii în buzunar, poate-poate îl bagă cineva în seamă. Eu fac parte din familia politică a popularilor europeni, la fel ca doamna Merkel. Între liberalii români şi doamna Merkel există respect reciproc şi există civilizaţie şi bun simţ. Dragnea este slugă în faţa lui Timmermans, îşi pune partidul să-l susţină, iar lui Timmermans îi e ruşine să fie văzut cu Dragnea. Cine arată mai rău? Eu, care sunt respectuos cu doamna Merkel, chiar galant, ca orice român şi european educat, doamna Merkel la rândul domniei sale este respectuoasă cu noi, sau Dragnea, care e umil în faţa lui Timmermans, care îl scuipă în cap şi nu îl invită nici măcar la întâlnirea socialiştilor din ziua Summit-ului de la Sibiu?

Ştiu că îi doare rău că m-am salutat cu cordialitate şi respect cu Doamna de Fier a Europei. Ştiu că îi doare rău că am schimbat câteva cuvinte cu distinsa Doamnă Cancelar a Germaniei. Ştiu că ei nu înţeleg că respectul arătat unei Doamne, în cazul acesta pe nume Angela Merkel, este chiar mai important decât modul de a saluta un prim ministru al unui stat prieten şi aliat. Mai ştiu însă că Dragnea şi ai săi sunt disperaţi şi se tem exact de cei care îi pot bate rău în alegeri. 

 

 

PS Am încercat să explic aici pentru oamenii frumoşi, liberi, educaţi, civilizati şi cultivaţi, care vor înţelege exact ceea ce grobienii, aroganţii, impertinenţii şi bădăranii grupaţi în mintea şi în jurul lui Dragnea nu vor înţelege niciodată”, a scris Rareş Bogdan, pe Facebook.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, l-a atacat violent, sâmbătă, la Galați pe Rareș Bogdan.

234 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here