Caută
Close this search box.

Un foarte cunoscut moderator părăseşte Realitatea TV

realitatea tv

Jurnalista Andra Miron părăseşte şi ea postul TV controlat de Cozmin Guşă şi Maricel Păcuraru. Este a doua ruptură de răsunet, după plecarea lui Rareş Bogdan de la pupitrul celui mai de succes talk-show.

Ştirea privind despărţirea de Realitatea TV a moderatoarei de la „Prime Time News” a fost publicată de pagina personală de socializare de Nora Dincă, prezentatoare a rubricii „Meteo” şi una dintre victimele de răsunet ale represiunii din 10 august puse la cale de Guvernul PSD-ALDE.

Postarea Norei Dincă despre plecarea Andrei Miron

După imaginea asta, ai putea crede că e ușor să te desprinzi de 14 ani din viața ta.
Nu e, desigur. Nici pentru cei ce pleacă, nici pentru cei ce rămân.

Desenăm un zâmbet, soare peste furtuna de lacrimi, și mergem mai departe.
În urmă, 14 ani de amintiri, 14 ani din viața noastră.
Înainte, speranța că vom construi altele de neuitat de importante și de frumoase.

„Nimeni nu este de neînlocuit” e o minciună -cu care ne mințim, sau suntem mințiți, ca să nu cădem -nici cei ce pleacă, nici cei ce rămân- de pe sârma asta care este viața. Sau optica unor oameni care nu prețuiesc nimic, pentru că nu știu să vadă nimic în afara propriei persoane -oameni săraci, oricâte avuții ar strânge.

Andra Miron, asemeni multora care au plecat și care vor mai pleca, va fi înlocuită, desigur, dar asta nu înseamnă că Andra nu a fost de neînlocuit.
Pentru că a fi de neînlocuit nu înseamnă că nu mai am ce să pun în locul tău, într-o organigramă.
A fi de neînlocuit înseamnă că atunci când pleci, pleci cu o bucățică din locul acela și lași în loc o bucățică din tine.

Un răspuns

  1. Eu sunt convins ca toti crainicii si moderatorii cu demnitate,care promoveaza democratia si statul de drept,il vor parasi pe gusa, acest aparator al mafiotilor gen ghita,andronic,sau chireac si denigrator al tuturor partidelor din opozitie!! Este greu sa rezisti mult cand seful tau spune una,iar tu vrei sa spui cu totul altceva pe post!! In curand Realitatea va deveni un fel de rezerva a a3,avand in vedere invitatii din haznaua varanista care apar tot mai des in emisiunile marelui patriot,dizident si justitiar hoandra!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri