Caută
Close this search box.

Cîţu: Animalul de companie al Vioricăi şi argat al infractorului Valcov vrea să candideze pentru Cotroceni

Florin Citu

Dorinţa ministrului de Finanţe, Eugen Teodorovici, de a candida la funcţia de preşedinte „o să fie interesantă” ţinând cont că în urmă cu două zile a avut o întâlnire cu trezorierul băncii controlate de Moscova, a precizat senatorul PNL, Florin Cîţu, într-o postare de pe Facebook, de duminică.

„Vanity, my favorite sin!

Băiatul cu ordonanţa 114 care omoară economia în fiecare zi, animalul de companie al Vioricai şi argat al infractorului Valcov, vrea să candideze pentru Cotroceni”,  scris senatorul.

În plus, Florin Cîţu a făcut şi referire directă la preluarea Băncii Romaneşti (o bancă privată) de către Eximbank (o bancă de stat).

„Specialistul ăla care nu are bani de pensii şi salarii în buget dar care se împrumuta de la o bancă privată ca să cumpere statul o altă bancă privată se vede preşedinte”, a adăugat el.

În închiere, senatorul PNL şi-a reluat atacurile la adresa ministrului de Finanţe motivat de apartenenţa României la Banca Internaţională de Investiţii, înfiinţată pe timpul regimului comunist şi controlată de Federaţia Rusă.

„O să fie interesant. Mai ales că acum două zile am avut o întâlnire cu trezorierul băncii controlate de Moscova

Orlando, ieşi tu cu informaţiile sau ies eu?”, se mai arată în postare.

Comentariile senatorului Florin Cîţu au venit după ce, în cadrul ședinței informale a CEx PSD, de la Neptun, de sâmbătă, ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici a anunțat că vrea să candideze la alegerile prezidenţiale.

Postarea originală a senatorului PNL, Florin Cîţu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri