Caută
Close this search box.

De necrezut pe cine vede Codrin Ştefănescu candidat la Preşedinţie din partea PSD

Codrin Ştefănescu

Una dintre mărcile ultrareacţionare ale PSD, fostul secretar general Codrin Ştefănescu, tras pe linie moartă, a pronunțat numele a cinci PSD-iști dintre care ar putea fi ales candidatul partidului pentru alegerile prezidențiale.

Cei cinci, conform declarației făcute de Ștefănescu, sunt: Liviu Pleșoianu, Olguța Vasilescu, Șerban Nicolae, Eugen Teodorovici și Gabriela Firea.

Codrin Ștefănescu a amintit: „Robert Negoiță spune că trebuie să ne rezolvăm problemele grave din interiorul partidului. Asta este corect, trăim momente foarte grele, se vede clar o lipsă maximă de autoritate și suntem puțin dezbinați.

Legat însă de faptul că nu avem nicio șansă la prezidențiale, aici nu sunt de acord absolut deloc cu domnul Negoiță. Și pentru că doamna Firea a refuzat să dea o listă cu eventualii prezidențiabili din PSD, ofer eu public câteva variante.

Avem oameni care se poate bate și oricare dintre ei va intra în turul 2 la alegerile prezidențiale, sunt oameni iubiți de electoratul nostru și au o șansă foarte mare în toamnă. O să dau câteva nume: Liviu Pleșoianu, Olguța Vasilescu, Șerban Nicolae, Eugen Teodorovici și Gabriela Firea”.

Robert Negoiță (PSD), primarul Sectorului 3, a declarat că PSD nu are acum un candidat cu șanse de a câștiga alegerile prezidențiale.

„Există o părere cvasi-unanimă, în interiorul partidului, că şansele PSD la prezidențiale sunt aproape nule, la felul în care s-a prezentat, la felul în care a condus România, la modul în care electoratul a arătat că este dezamăgit de acest mod de a conduce.

Ne duce cu gândul că într-adevăr PSD are o mare problemă de credibilitate. Or, în politică, dacă nu ai credibilitate, nu ai nimic”, a spus Negoiţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri