Caută
Close this search box.

Liviu Pleșoianu pune eticheta: Maia Sandu e Monica Macovei doi

PSD-istul Liviu Pleșoianu face un comentariu referitor la situația din Moldova și scrie că Maia Sandu e Monica Macovei doi.

Pleșoianu îi avertizează pe românii de peste Prut că își vor face „viaţa zob” dacă vor merge pe mâna unor asemenea personaje.

Mă tot întreabă mulți oameni ce părere am despre ce se întâmplă în Republica Moldova.

Am doar două comentarii:
1. Dincolo de Prut e același popor ca și dincoace de Prut!
2. Cred că românii de dincolo de Prut au nevoie ca de aer de figuri politice noi. Iar Maia Sandu NU e o figură politică nouă sub nicio formă! Maia Sandu e Monica Macovei 2, fără dubii! Poate să se dea Bruxelles-ul de paisprezece ori peste cap, eu tot nu o voi sprijini deloc pe distinsa Maia Sandu! …Doar n-am înnebunit să le doresc românilor de peste Prut același experiment HIDOS desfășurat în România prin intermediul sinistrelor Macovei și Kovesi!

Neînsemnând că îi sprijin pe ceilalți, le spun românilor de peste Prut așa: dacă vreți să vă faceți zob viața, mergeți pe mâna unora ca Maia Sandu!„, a scris Liviu Pleşoianu pe Facebook.

Citește si: Victor Ponta: ”Tăriceanu va fi președinte interimar, nu e rău, nu?”

2 răspunsuri

  1. Nu mai scapă lumea de jegul ăsta, un vierme kgb-ist in politica romanească care musca totul si infectează tot ce atinge (chiar si cu cuvintele). Cred ca dacă cei vizați nu reacționează, totuși in societate ar trebui ca asemenea voci să fie amendate si indivizii sa răspundă in fata unor tribunale morale pentru afirmațiile facute. O întrebare vine de la sine: el cu ce e mai bun in politica românească si prin activitatea desfîșurată până acum decât Monica Macovei sau Maia Sandu? Să pună pe un blog sau pe FB sau pe altă rețea de socializarea (asa cum fac alții politicieni e calibru, el fiind un vierme al politicii românești, roasă de ei, din toate direcțiile) ceea ce cred ca-l face mai competent si „mai curat” decât ele și decât alții pe care el i-a terfelit.

  2. Presedintele a spus ca Moldova este alt popor ,desi vorbeste aceeasi limba ca si noi , dupa care ,hop si doamna Prim ministru ,ii trmite felicitari celei alese ca premier, Maia Sandu,confirmad firmatiile lui Iohannis.Iohannis este prtestaant si neroman, este normal sa fie detasat sentimental de romanii din Moldova, insa doamna Prim Ministru este de-a noastra si trebuia sa simta ca noi!Dar nu, jocul politic indica ‘,’liniste ”!Sa nu se enerveze UE SI Iohannis!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri