Caută
Close this search box.

Olguţa Vasilescu, noi jigniri. Acum bate obrazul profesorilor, pentru că le-a mărit salariile

olguţa vasilescu

Vicepreşedintele PSD Lia Olguţa Vasilescu a distribuit pe Facebook postarea unui pesedist, care relatează frustrat despre un profesor de istorie care circulă cu Toyota C-HR, dar înjură partidul care i-a mărit salariul.

Iată postarea distribuită de Lia Olguţa Vasilescu:

Nu-l mai vazusem de cativa ani. Prieten bun, profesor de istorie la un liceu din capitala. Parca ceva mai implinit, in rest acelasi. Am stat la o bere si am discutat politica. Eu de stanga, el impotriva.

– Trebuia sa se intample asa! Devenise de nesuportat! Fara suparare! mi-a zis taraganat, sorbind insetat din sticla aburita.

– Pai, nu astia pe care-i injuri ti-au marit salariul? Cu ai tai nu mai pupi, au zis ca o sa blocheze cresterile de leafa la bugetari.

– E normal. Nu poti amaneta viitorul tarii ca sa-ti mituiesti votantii. Oricum, eu ma descurc cu cat am, plus ce mai ciupesc din meditatii… si, drept sa-ti spun, nici nu prea fac mare lucru.

Am mai luat cate o bere. Budweiser. A platit el. Vremurile cand bea Ciuc erau istorie. Ne-am imbratisat si am promis ca o sa ne mai vedem, apoi s-a urcat intr-o Toyota C-HR alba si a plecat. Probabil ca isi vanduse Loganul.

Un răspuns

  1. A crescut salariile debutantilor si a inghetat transele de vechime pentru cei care sunt in sistem de peste 25 de ani! Lipsa de respect fata de cei care se lupta sa reziste an de an schimbarilor!In niciun alt domeniu nu se intampla asa,desi suntem singurii care lucram cu 25-30 de indivizi in acelasi timp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri