Caută
Close this search box.

PSD cere comisie de anchetă pentru fraudarea alegerilor din 26 mai

După ce au apărut în spaţiul public tot mai multe voci din actuala coaliţie care au afirmat că alegerile nu a fost corecte, iată că PSD cere acum nici mai mult, nici mai puţin decât comisie de anchetă pentru a analiza alegerile europarlamentare din 26 mai, pentru că au fost fraudate.

„Nu ne dorim să avem un vot în Diaspora cum am avut în 2009, un vot la trei secunde cum am avut, de pildă, la Ambasada de la Paris, un vot aproape de necontrolat sau un vot ca la Bruxelles.

Urmărim și noi cu foarte mare atenție tot ce a apărut în spațiul public în ultimele zile legat de o posibilă fraudare a alegerilor din 26 mai”, a afirmat Mihai Fifor, miercuri, la Antena 3, citat de Mediafax.

Social-democratul a adăugat că este necesar să fie verificat dacă au fost sau probleme în sensul unui vot corect la europarlamentare.

„Am discutat, și probabil că vom avea ca temă în cadrul unei ședințe de coaliție și ideea aceasta a înființării unei comisii parlamentare de anchetă pentru votul din 26 mai. Pentru că la urma urmei cred că este necesar ca toată lumea să știe că lucrurile au decurs corect sau dacă au existat probleme, aceste probleme să poată fi evidențiate”.

Şerban Nicolae aruncă bomba pentru prezidenţiale, care ar putea favoriza fraudele

Referitor la subiectul alegeri, Șerban Nicolae a declarat luni, la Antena 3, că Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) „nu mai are ce căuta în procesul electoral”, precizând că ar trebui să se revină la formula declarației pe proprie răspundere atunci când votezi pe liste suplimentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri