Caută
Close this search box.

Sorin Bota, la congresul PSD: „Prea multi vin la placinte si la razboi stau comod acasa”

Sorin Bota a anunţat că a decis să se retragă din cursa internă pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD şi a precizat că îl va susţine pe ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici pentru această poziţie. De asemenea, social-democratul a lansat acuzații dure de pe scena congresului: „Prea multi vin la placinte si la razboi stau comod acasa”.

„Azi stânga a început să fie divizată, PSD demonizat, pentru că PSD nu a reuşit să fie inovator, să capteze electoratul, fără iluzii personale şi obsesii colective. Am utiat să fim unitari în idei vorbe şi fapte. E obligatoriu să adunăm în jurul nostru care să dea greutate politică. Acestea se obţine fără a abdica de la valorile social-democrate. Nu se face ca acum când e sufocat de impostori de oameni transferaţi ca la fotbal. Prea mulţi vin la plăcinte, iar la război stau în confortul lor de acasă. Competiţia trebuie să fie reală, nu pe grupuri de interese. Nu de pe 26 mai mi s-a luat albeaţa de pe ochi. Eu aşa cred demult. O spun şi am spus-o de multe ori şi am avut demnitatea să o fac de fiecare dată. Poate aveam nevoie de un duş rece”, a explicat Sorin Bota.

Foto: Facebook/Rodica Nassar

Acesta a mai spus că este „fidel, dar nu slugarnic, critic, dar nu trădător, disciplinat, dar nu obedient”.

„Eu nu ofer posturi, nici contracte pentru primari. Pot însă să fac sacrificii, să muncesc pentru noi toţi, punând înainte interesul partidului, dovadă fiind demisia mea la ASF,a tunci când partidul mi-a cerut-o. Mă recomandă trecutul faptelor mele, fidelitatea, nu funcţia pe care temporar o ocup. Sunt fidel, dar nu slugarnic, critic, dar nu trădător, disciplinat, dar nu obedient”, a conchis Bota, citat de Mediafax.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri