joi, iunie 17, 2021
SlideShow
Acasă Actualitate Politic Teorie neașteptată despre Viorica Dăncilă și Serviciul de Informații Externe

Teorie neașteptată despre Viorica Dăncilă și Serviciul de Informații Externe

0
Teoria despre care se spune că ar fi fost vehiculată inclusiv de Liviu Dragnea și potrivit căreia Viorica Dăncilă ar fi fost acaparată, la un moment dat, de oameni din servicii, este pusă pe tapet de câteva surse media. Unul dintre șefii de servicii de informații din România ar face drumuri dese către biroul premierului, conform celor de la Capital.

Tot Capital arată că există oameni din presă care au aflat deja că Viorica Dăncilă ar fi fost frecvent vizitată la Guvern  de un cap din servicii, respectiv Gabriel Vlase, directorul Srviciului de Informații Externe, SIE. Unele surse spuneau că în luna mai acesta ar fi ajuns să meargă la Palatul Victoria chiar și de trei ori pe săptămână. Așa că mulți pun pe seama acestei invocate apropieri și ruperea contractului cu israelienii angajați de Dragnea pentru a coordona ultimele două campanii ale PSD, după cum afirmă Antena 3, citată de Capital.

Tot ca un semn ar fi fost interpretată și subita propunere a taberei Dăncilă, ca Mugur Isărescu să primească încă un mandat în fruntea BNR, idee care a tulburat serios apele în PSD, după ce guvernatorul fusese atacat furibund, până recent, de partidul aflat la guvernare.

Nu sunt prezentate niciun fel de date sau fapte concrete în spirijinul acestor teorii. Mai mult decât atât, o colaborare permanentă – inclusiv întâlniri – între premier și servicii, trebuie să existe, indiferent cine este premierul și care este țara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here