Caută
Close this search box.

Halep la Wimbledon, meci de a fi sau a nu fi, ce final fantastic!

simona halep

La primul ”pas” pe care fostul lider mondial Simona Halep (acum pe 7 WTA) l-a făcut la această ediție de Wimbledon, adversara nu a fost deloc comodă, Aleksandra Sasnovich ocupând locul 37 WTA, cea care a învins patru jucătoare de top 10 în ultimul an!

Cinci ani au trecut de la cea mai bună performanță a Simonei Halep la Wimbledon – prezența în semifinale la ediția din 2014, când a fost eliminată de Genie Bouchard, din Canada. De atunci, sportiva noastră nu a urcat niciodată mai sus de faza sferturilor de finală, iar de curând a recunoscut că jocul pe iarbă nu-i iese așa cum și-ar dori. De altfel, în toată cariera, Simona Halep are o singură finală disputată pe iarbă.

Nici la ediția din acest an de la Wimbledon nu-și face mari planuri. A jucat deja câteva meciuri pe iarbă la Eastbourne, turneu unde a fost eliminată în sferturi de Angelique Kerber, tocmai câștigătoarea de anul trecut de la Wimbledon.

Simona Halep a avut în mod evident un meci realmente dificil în primul tur de la Wimbledon. Campioana noastră a alunecat la o minge, la scorul de 5-4 și a resimțit dureri la glezna stângă. 

Simona s-a resimțit după acel punct pierdut, însă a strâns din dinți și a câștigat primul set cu 6-4. În pauza dintre seturi, Halep a apelat la un time out medical, piciorul fiind bandajat serios.

În setul doi, Sasnovich a condus cu 2-1, a fost 2-2, s-a mers cap la cap și jucătoarea din belarus a ajuns la 5-4, dar Simona a întors fantastic la 6-5 în  favoarea ei și apoi a făcut 7-5, conducând SUPERB cu 40-0!! În turul doi, Simona ar putea juca cu Mihaela Buzărnescu!

Simona Halep – Aleksandra Sasnovich 6-4, 7-5

Felicitări, Simona, succes în drumul spre finală!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri