Actorul Marian Rădulescu, care a făcut parte din echipa Teatrului Excelsior din Bucureşti din 2011, a murit la vârsta de 40 de ani, după ce a căzut de la înăţime, surse din anturajul artistului precizând pentru MEDIAFAX că acesta s-ar fi sinucis şi că avea, în ultima perioadă, probleme financiare.

Reprezentanţii ISU au precizat că un bărbat având vârsta de aproximativ 40 de ani a murit după ce a căzut de la înălţime, incidentul având loc pe strada Inginerilor Tei din Capitală.

Într-un răspuns la solicitarea Mediafax, reprezentanţii Teatrului Excelsior precizează că nu cunosc motivele care au dus la moartea actorului.

„Teatrul Excelsior regretă profund dispariţia actorului Marian Rădulescu. Ne sunt străine motivele care au dus la această tragedie. La Teatru, Marian a dat întotdeauna dovadă de un înalt profesionalism, fiind iubit şi apreciat de colegi şi de spectatori, deopotrivă.

Marian a fost discret în legătură cu viaţa lui personală. Speculaţiile care au apărut în urma decesului său nuanţează războaie din care Marian nu ar fi vrut să facă parte. Din respect pentru amintirea lui, colegii din Teatrul Excelsior fac apel către jurnalişti să nu transforme tragedia familiei într-o miză care nu era a lui Marian”.

Moartea actorului a fost anunţată tot de reprezentanţii teatrului, într-un comunicat de presă.

„A plecat fulgerător dintre noi, lăsând în urmă nedumerire şi durere. A fost un actor devotat Teatrului Excelsior şi un coleg apropiat şi generos pentru întreaga echipă a teatrului (…) Teatrul Excelsior îşi exprimă profundul regret şi transmite condoleanţe familiei îndoliate”, se arată în comunicatul Teatrului Excelsior.

FOTO: Gandul.info

Trupul neînsufleţit al actorului a fost depus la Teatrul Excelsior, iar înmormântarea va avea loc marţi, la Moreni.

Născut pe 9 octombrie 1978 şi decedat pe 6 iulie, Marian Rădulescu a făcut parte din trupa Teatrului Excelsior din anul 2001, când a absovit Universitatea Hyperion, Facultatea de Arte (Actorie), la clasa profesorilor Ion Lucian şi Victor Radovici.

Împreună cu o parte dintre colegii săi şi-a urmat profesorii, formând un nucleu de tineri actori la Teatrul Excelsior, care s-a alăturat artiştilor mai experimentaţi, mulţi dintre ei membri fondatori ai teatrului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 9 =