Caută
Close this search box.

Anunț istoric la FCSB. Ar fi bomba ultimilor ani în fotbal

Gigi Becali, patronul FCSB, AFDupă cum bine se știe,  FCSB se pregătește pentru un meci extrem de important cu Vitoria Guimaraes, contând pentru manșa tur din play-off-ul Europa League. Moralul roș-albaștrilor nu este deloc grozav, după ce aceștia au ajuns la patru înfrângeri consecutive în campionat. 

Anunț de ultim moment la FCSB

Narcis Răducan, noul director sportiv al clubului, spune însă că Gigi Becali nu se va mai implica la echipă și nici măcar schimbările nu le va mai face. În acelaști timp, Narcis a dezvăluit că va lua loc pe banca tehnică la meciul cu Guimaraes, chiar dacă în momentul venirii sale la FCSB își propusese să stea doar în tribună la meciuri.

„Vă spun în premieră. Începând din acest moment, Gigi Becali nu se mai implică la echipă, nu va mai face schimbările. Știu că am spus că voi sta în tribună la meciuri, însă la partida cu Guimaraes voi sta pe bancă. M-am gândit că trebuie să-l ajut pe Vergil Andronache. ” – a spus Narcis Răducan la emisiunea Fotbal Club de la TV Digi Sport

FCSB a eliminat-o în turul 3 preliminar pe Europa League pe Mlada Boleslav. După 0-0 la Giurgiu, roș-albaștrii au câștigat cu 1-0 în Cehia, după un gol marcat de Panțîru pe final de joc. În comparație, Guimaraes a eliminat-o cu 9-0 pe Vilnius.

FCSB a suferit în weekend cea de-a patra înfrângere consecutivă în campionat, pierzând cu 1-2 la Pitești împotriva celor de la Poli Iași, rezultat la care a contribuit în mare măsură o gafă făcută de portarul Andrei Vlad. Acesta și-ar putea pierde locul în primul 11 la meciul cu Guimaraes.

Guimaraes a început noul sezon din Portugalia cu o remiză pe teren propriu împotriva celor de la Boavista, într-un meci pe care l-a dominat autoritar, dar s-a trezit egalată în minutul 90+4. FCSB e favorită la victorie în primul meci, dar Guimaraes e favorită la calificare conform cotelor oferite de casele de pariuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri