Caută
Close this search box.

Cum a omorât-o criminalul din Caracal pe Alexandra. Dincă a dat noi detalii despre cum a incinerat corpul fetei

INML Alexandra

ADN-ul din fragmentele osoase găsite acasă la Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal acuzat în cazul dispariţiei Alexandrei Măceşanu, este al adolescentei, a declarat vineri seară, unchiul fetei de 15 ani, Alexandru Cumpănaşu.

Au apărut declarații explozive în cazul morții Alexandrei Măceșanu.

Gheorghe Dincă a explicat anchetatorilor modul cum a reușit să scape de cadavrul fetei. Criminalul din Caracal ar fi pus cadavrul într-un butoi, fără fund și ar fi făcut focul la baza acestuia.

Butoiul ar avea înălțimea aproximativ un metru și 60 de centimetri și nu avea fund.

De ce vecinii n-au simțit mirosul când Gheorghe Dincă a ars cadavrul în butoi?

Gheorghe Dincă a acoperit butoiul și sub el a făcut focul, cu lemne la baza butoiului.

De asemenea a folosit și trei kilograme de vaselină și un rulou de carton asfaltat. Pe toate le-ar fi pus peste cadavru.

„Din curtea lui Dincă venea întotdeauna un miros urât, greu suportabil”, explică surse din anchetă.

Un răspuns

  1. Cusute cu ata alba (explicatiile) . Butoiul avea 1m inaltime si 60 diametru ?? Fata avea cel putin 1,65m – cum a incaput in butoi ? Daca a transat-o , unde este sangele ?? Vaselina cand este incalzita, se scurge , iar cartonul asfaltat care arde, scoate fum negru vizibil si de la 1 km. Au gasit bijuteriile fetei si in masina, si in butoi si in sacosa din parc ?? Oare fata a devalizat un magazin de bijuterii ?? Bijuteriile , alea din butoi (aur, argint) cum de nu s-au topit de la temperatura (romii aurari le topesc cu o suflanta, sau cu un bec bunsen la bijuterii ). Se incerca inchiderea cazului , ca altfel se ajunge la altele ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri