vineri, septembrie 24, 2021
SlideShow
Acasă Actualitate Social Cutremur la Caracal. De ce este suspectat FIUL LUI DINCĂ

Cutremur la Caracal. De ce este suspectat FIUL LUI DINCĂ

0
Soţia şi fii lui Gheorghe Dincă s-au prezentat joi la sediul DIICOT, pentru a fi audiaţi în Cazul Caracal. Dacă despre soție se afimă că a locuit în Casa Groazei în perioada dispariției fetelor, există voci care spun că unul dintre fii s-ar ocupa cu traficul de persoane.

La sediul DIICOT a fost prezent şi Tonel Pop, avocatul familiei Melencu. El a susținut că soţia lui Gheorghe Dincă a locuit în casa acestuia din Caracal în perioada în care a fost răpită şi sechestrată Luiza.

„Este de notorietatea publică că a stat acolo înainte de Paşti. Nu pot să vă spun că am probe. Ştim când a fost răpită Luiza, ştim când a stat această doamnă, iar bănuiala mea legitimă este că s-au intersectat acolo. Vreau să se facă verificări”, a precizat Tonel Pop, care a susţinut că membrii familiei lui Dincă nu ar trebui audiaţi în calitate de martori, ci în calitate de făptuitori.

Potrivit Antena3, unele surse au vorbit în ultima perioadă că unul dintre fii lui Gheorghe Dincă este suspect de trafic de persoane,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here