Caută
Close this search box.

FOTO. FCSB eliminată. „PREMIUL ESTE CAPUL LUI GIGI BECALI”. Slogan oribil în Portugalia:

gigi becali

FCSB și Vitoria Guimaraes au jucat meciul decisiv pentru calificarea în grupele Europa League.

Din păcate, a fost Vitoria – FCSB 1-0, GOL MARCAT ÎN MIN.50 DIN PENALTY, DE Tapsoba.

FCSB A IEȘIT DIN EUROPA LEAGUE și din cupele europene.

Roș-albaștrii au avut un început de sezon dezastruos , Locul 14 în Liga I, iar meciul din Portugalia a căpătat o tensiune suplimentară după declarațiile dure ale lui Gigi Becali. Patronul FCSB a spus după meciul tur: “Eu așa am văzut, nu au cum să ne bată. Dacă ăștia ne marchează, eu îmi tai capul”

Declarațiile lui Gigi Becali au fost interpretate și de o casă de pariuri din Portugalia. Pe un afiș promoțional de pe twitter, casa de pariuri oferă cote mărite pentru acest meci și scriu că “Premiul este capul lui Gigi Becali”. În afiș este și un călău, după cum VEDEȚI MAI JOS.

Nici fanii lui Guimaraes nu s-au lăsat înainte de meci și au avut o postare pe Facebook în care își îndeamnau fanii să vină la stadion. Ultrașii “White Angels”, așa cum sunt supranumiți cei de la Vitoria au avut un derapaj la adresa lui Gigi Becali: “E ora de decapitare. Toată lumea la stadion. Capul fără creier trebuie tăiat”, au scris lusitanii.

În tur, la Giurgiu, FCSB și Vitoria Guimaraes au încheiat la egalitate, scor 0-0. O zi mai târziu, Gigi Becali a prezentat noul antrenor al echipei, Bogdan Argeș Vintilă, prilej cu care a comentat și meciul formației sale“Nu cred că trebuie să spun eu cine a fost mai bună, puteam avea 2,3-0. Am văzut deja, Vitoria este mai slabă decât Mlada. O să batem acolo 2-0. Nu e echipă care ne poate da gol, sunt lenți, nu au valori, nici tehnică, nu au nimic. Nu au cum să ne învingă. Nu am nicio emoție pentru calificare, nu am avut nici cu Mlada. Eu zic că e mai ușor acum decât cu cehii, ei puteau să ne dea gol, dar Vitoria n-are cum să ne dea gol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri