Caută
Close this search box.

Barna: Atentatul de la Kabul demonstrează că nu ne mai putem permite deloc momente în care să lăsăm garda jos

dan barna

Dan Barna a transmis un mesaj de condoleanţe pentru cetăţeanul român decedat în urma atentatului de la Kabul, în Afganistan, el adăugând că efortul de combatere a terorismului trebuie să fie o prioritate majoră pentru UE, NATO şi statele membre.

„Soldaţii şi diplomaţii români care merg în zone de conflict îşi riscă viaţa în fiecare zi alături de aliaţii noştri, dar nu sunt întotdeauna vizibili.

Unul dintre ei şi-a pierdut viaţa în atentatul recent de la Kabul, salvând viaţa colegilor săi. Condoleanţe familiei şi însănătoşire grabnică celor răniţi.

Condamn cu fermitate acest atentat şi perpetuarea fenomenului terorist care face în continuare victime. Atentatul de la Kabul demonstrează că nu ne mai putem permite deloc momente în care să lăsăm garda jos, terorismul şi radicalizarea nu ţin cont de nici o regulă a sistemului internaţional.

Tocmai din acest motiv nu trebuie să închidem nici o clipă ochii în faţa acestui pericol constant. Combaterea terorismului trebuie să fie o prioritate majoră pentru UE, NATO şi statele membre, precum şi pentru partenerii internaţionali”, este mesajul postat de liderul USR pe contul său de Facebook.

Un reprezentant al misiunii diplomatice a României la Kabul a murit şi altul a fost grav rănit în urma atacului terorist care a avut loc în noaptea de luni spre marţi, la Kabul, în Afganistan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri