Caută
Close this search box.

Cumpănaşu a semnat că are studii superioare. SNSPA reverifică actele de angajare

Cumpănaşu

SNSPA a decis să verifice din nou legalitatea angajării lui Alexandru Cumpănaşu în cadrul unui proiect SIPOCA, pentru a clarifica situaţia privind studiile absolvite de acesta.

Conducerea Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) a decis reverificarea legalităţii procedurilor privind angajarea domnului Alexandru Cumpănaşu, în cadrul proiectului „Consolidarea cadrului pentru creşterea calităţii serviciilor publice şi sprijinirea dezvoltării la nivel local” (SIPOCA 9).

Cumpănaşu, scandal la Realitatea TV, master fără facultate: Nu e o diplomă de licență pe care o fac toți proștii din România

„Deşi acest proiect a făcut obiectul mai multor verificări interne şi externe (Curtea de Conturi, Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene etc.), în conformitate cu procedurile legale, conducerea SNSPA a decis această nouă verificare internă pentru a clarifica situaţia privind studiile absolvite de domnul Alexandru Cumpănaşu.

Precizăm că, la angajare, domnul Cumpănaşu a semnat olograf un document prin care certifică îndeplinirea condiţiilor legale de exercitare a responsabilităţilor specifice unui post de expert, nivel de încadrare studii superioare”, se arată într-un comunicat al SNSPA, potrivit Mediafax.

În declaraţia de avere publicată pe site-ul BEC, Alexandru Cumpănaşu figurează cu un salariu anual de 66.762 lei de la SNSPA.

Un răspuns

  1. Va compatimesc pe cei ce il atacati pe AC. Sunteti asa dusi de val si de nas si chiar nu vedeti esenta. sa nu va coste, atata zic.. De fapt nu eu hotarasc 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri