Caută
Close this search box.

FOTO. Fetelor din barca de aur, respectul, prețuirea, încrederea și dragostea noastră

Fetele noastre din echipajul de opt plus unu al României s-au calificat în finala mondială, unde au ocupat locul 6, intrând din nou, ca și în anii trecuți, în grupul de super elită al celor mai valoroase bărci din lume, în această fantastică „Regină  probelor canotajului.

Să le mulțumim mult, așadar, să le mulțumim din suflet, pentru că sunt din nou între CELE MAI VALOROASE DIN LUME, pentru că nu mai departe de ultimii doi ani au fost campioane mondiale și europene, pentru că sunt chiar acum CAMPIOANE EUROPENE, iar la Linz, zilele trecute, au urcat, iată, într-o nouă finală mondială, adică în primele 6 echipaje ale lumii, încheind foarte aproape de locul 5, calificant la JO. Și să le mulțumim – încă – pentru nenumăratele medalii europene și mondiale cucerite chiar î aceștin ultimii ani.

În 2020, la Lucerna, Elveția, adică acolo unde au devenit campioane europene în 2019, vor avea NU DOAR „ÎNCĂ O ȘANSĂ„, cum s-a mai scris, ci 1.000 de șanse.

Acolo ele se vor califica la JO de la TOKYO. Aceste minunate fete sunt și vor fi campioanele noastre. La modul cel mai propriu.

Respectul nostru TOTAL pentru MĂDĂLINA CAȘU, ROXANA PARASCANU, ADRIANA AILINCĂI, MARIA TIVODARIU, BEATRICE-MĂDĂLINA PARFENIE, IULIANA POPA, MARIA-MAGDALENA RUSU, ROXANA-IULIANA ANGHEL și cârmaciul DANIELA DRUNCEA.

Vă mulțumim, vă iubim și vă respectăm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri