Alexandra Furnea, una dintre supraviețuitoarele incendiului din clubul Colectiv, a publicat o postare pe Facebook care i-a cutremurat și întristat pe internauți. Alături de postarea plină de tristețe, tânăra a postat și o fotografie mai mult decât grăitoare, care i-a cutremurat pe prietenii săi de pe Facebook mai mult chiar și decât textul.

Tânăra nu a mai putut ajunge la mare, în ultimii patru ani, din cauza rănilor pe care le-a suferit în urma incendiului de la Colectiv. Nici acum nu este foarte bine, însă a ajuns pe litoral. Alexandra Furnea însă nu a putut face baie decât după ce soarele a apus. Rănile sale sunt foarte sensibile, iar soarele îi face încă mult rău. Totuși, tânăra a uitat de toate problemele sale pentru câteva minute, cât timp s-a lăsat îmbrățișată de valurile mării.

”Salut, bătrână prietenă. Ne revedem după patru ani de dor. S-au întâmplat atât de multe din clipa în care ți-am pășit ultima dată pe mal, cu pielea mea întreagă și netedă, și până acum, când mă întorc la tine un pic mai puțin completă, cu urme pe trup, și în suflet, cărora nu le-am găsit leac. Să nu te superi pe mine, dar acum nu mai am voie să mă bucur de tine pe zi, din cauza soarelui care mă rănește.

”Mi-am scos veșmintele care îmi ascund trupul”

Scumpa mea mare, aș putea să îți spun prea multe povești despre întuneric și despre răul din lume și din oameni, dar nu vreau. Pentru că știu că le cunoști și tu prea bine. Și pentru că în seara aceasta, nu vreau să îm mai amintesc de tot ce doare. Mi-am luat rămas-bun de la zi, mi-am scos veșmintele care îmi ascund trupul de ea și am intrat în valurile tale cu ochii închiși și inima agitată, la ceas de apus.

210 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here